.
גניבה מחיילים ועבירות רכוש צבאיות - עורך דין צבאי לימור ברמלי
top of page

חזרה לעמוד הראשי - עורך דין צבאי | חקירות מצ״ח | גניבה בצבא ועבירות רכוש 

גניבה בצבא, גניבה מחייל ועבירות רכוש צבאיות

קרוב שלכם זומן לחקירה במצ״ח או שהוא נמצא כעת בחקירה ? מומלץ לדאוג לו לייצוג משפטי ע״י עורך דין צבאי שמומחה בתחום, כדי שיוכל להעניק לו ליווי מיידי בחקירה. עו״ד צבאי ותיק ומיומן, יוכל למנוע ממנו לעשות טעויות קריטיות, אשר עלולות לפגוע בו בניהול התיק. 

משרד עו״ד צבאי לימור ברמלי הינו משרד בוטיק המתמחה בייצוג וליווי חיילים בחקירות מצ״ח בחשד לעבירות של גניבה בצבא, גניבה מחיילים ועבירות רכוש צבאיות. כלל עורכי הדין במשרד הינם קציני משפט צבאי אשר שירתו בעברם  כתובעים בכירים בפרקליטות הצבאית, קציני חקירות ומפקדי בסיסים ביחידת מצ״ח ומייצגים כיום חיילים רבים בפני בתי הדין הצבאיים ברחבי הארץ כסנגורים צבאיים.

    

 

לייעוץ מיידי עם עורך דין צבאי וליווי בחקירת מצ״ח בחשד לגניבה בצבא התקשרו :

עו״ד לימור ברמלי - 058-5505404

עו״ד אופיר ברמלי - 058-5404505

(מומלץ לשמור את המספר למקרי חירום - זמינות 24/7 במקרה של חקירה / מעצר)

זימון לחקירת מצ״ח לגניבה בצבא

חקירת מצח גניבה

זומנתם לחקירה במצ״ח בחשד לגניבה של רכוש בצבא ? אנחנו פה כדי לעשות לכם סדר. ריכזנו עבורכם מדריך עם תשובות לשאלות רבות שעולות בקשר לחקירות מצ״ח בחשד לגניבות בצבא. חשוב שתקראו את המדריכים הבאים לפני החקירה, הטיפים שכתבנו במאמר מבוססים על הניסיון של עורכי דין ממשרדנו ויכולים להציל אתכם מכתם לאזרחות בשל תיק פלילי.

מצח יואב

עו״ד אופיר ברמלי ממשרדנו במהלך ליווי חייל בחקירה בבסיס מצ״ח יואב

מה הם סוגי עבירות הרכוש הקיימות בדין הפלילי - צבאי ?

חוק השיפוט הצבאי (חש״צ) וחוק העונשין הכללי, שחל גם על המשרתים בצבא, מבחינים בין מספר סוגי עבירות רכוש שונות והם קובעים מה הדין של כל אחת מהעבירות. ישנן מגוון עבירות רכוש כגון:  עבירת הגניבה מחייל (עבירת הגניבה ה״קלאסית״),או גניבת רכוש צבאי על ידי חיילים: גניבה בידי עובד ציבור, הוצאת רכוש מרשות הצבא, אי שמירתו של רכוש צבאי. לצד גניבת ציוד מחיילים ומהצבא, במקרים בהם מדובר בגניבה של רכוש אזרחי במהלך פעילות מבצעית החייל החשוד ייחקר  בחשד לביצוע עבירת הביזה.

חקירת מצ״ח בחשד לגניבה בצבא - האם בכל מקרה ?

בהתאם לחוק השיפוט הצבאי ופקודת מטכ״ל בנושא חקירות מצ״ח, גניבה של רכוש על ידי חיילי חובה, מילואים, אנשי קבע או אזרחים עובדי צה״ל, בין אם מדובר ברכוש של חייל אחר, ובין אם מדובר ברכוש צבאי, מחייבת פתיחה בבירור מעמיק ובמקרים חמורים, אף בפתיחה בחקירה פלילית על ידי חוקרי מצ״ח (משטרה צבאית חוקרת).

 

לכן, חיילי חובה ומילואים, אנשי קבע או אזרחים עובדי צה״ל, אשר קיימים כנגדם חשדות לגניבה בצבא, עלולים למצוא עצמם בסיטואציה לא פשוטה של פתיחת תיק פלילי במסגרת חקירת מצ״ח

בהתאם לחוק, גוף החקירה שאחראי על חקירת חשד לביצוע עבירות פליליות בצבא על ידי חיילי חובה, קבע, מילואים וגם אזרחים עובדים צה״ל היא המשטרה הצבאית החוקרת (מצ״ח) ולא משטרת ישראל. לכן, חקירה במצ״ח היא חקירה פלילית לכל דבר ועניין והשלכותיה זהות לחלוטין לחקירת אזרחים במשטרת ישראל.

 האם הרשעה בעבירת רכוש תלווה ברישום פלילי שישפיע על חיי באזרחות ?

חיילים רבים טועים וחושבים שביצוע עבירת רכוש, כדוגמת גניבת מכשיר סלולארי מחייל אחר, או הוצאת רכוש מרשות הצבא, הוא עניין צבאי, שישאר בתחומי הצבא. אולם, לא כך הדבר - פתיחה בחקירת מצ״ח בחשד לעבירת רכוש, אשר תוביל להרשעת החייל בבית דין צבאי, היא עבירה שעלולה להסתיים בכתם של רישום פלילי שילווה את החייל לאזרחות (!!). 

אתם מוזמנים לקרוא את המאמר שכתבנו בעניין הרשעה והשלכת הרישום הפלילי בצבא על האזרחות 

גניבה מחייל

גניבה מחייל

מה העונש הקבוע בחוק לחייל שגנב מחייל אחר ?

חייל אשר גנב רכוש מחייל אחר (כסף, מכשיר סלולארי וכדומה) מבצע עבירה פלילית שקבועה בסעיף 84 לחוק השיפוט הצבאי לפיו:

 

גניבה מחייל

84.  חייל שהוציא ביודעין ושלא כדין, מרשות חייל אחר כסף או רכוש אחר, דינו - מאסר שנתיים.

 

כפי שניתן לראות מלשון החוק, המחוקק קבע שעבירת גניבה מחייל היא עבירה חמורה, שהעונש בגינה הוא עד שנתיים מאסר בפועל. זאת, מתוך שאיפה למגר ככל האפשר את הגניבות בין החיילים בצבא. בתי הדין הצבאיים ציינו לא אחת במסגרת פסקי דין שונים, כי מדובר במעשה פסול, בעיקר נוכח הפגיעה החמורה באמון שנוצר בין החיילים במהלך שירותם הצבאי, כתוצאה מהגניבה, ולכן לדעת שופטי בתי הדין הצבאיים יש להחמיר את הענישה עם החיילים אשר גונבים מחבריהם. 

גניבה

דוגמה לתיק גניבת טלפון סלואלרי על ידי חייל שטופל במשרדנו:

חייל שיוצג על ידי משרדנו, נחקר במצ״ח בחשד שגנב מכשיר טלפון הסלואלרי מסוג ״אייפון״ בשווי של אלפי שקלים, מחברתו ליחידה, מבלי שזו הבחינה בכך. החיילת הגישה תלונה לחוקרי מצ״ח, ואלו ביצעו מספר פעולות חקירה, ובהם איתור מכשיר הטלפון הגנוב (איכון סלולארי), אשר נמצא בתיקו של החייל. בחקירתו הודה החייל כי אכן גנב את המכשיר מחברתו ליחידה וזאת מבלי להתייעץ עם עו״ד בחקירה (!!). 

 

כתב האישום שהוגש לבית הדין הצבאי ייחס לו עבירה של גניבה מחייל והתביעה הצבאית ביקשה לגזור עליו עונש מאסר בפועל למשך מספר חודשים ורישום פלילי מלא. לאחר משא ומתן ממושך, העלאת טיעוני הגנה שונים וניהול הליך משפטי, בית הדין הצבאי קיבל את עסקת הטיעון וגזר על החייל רק 45 ימי עבודות צבאיות (עבודות שירות ללא מאסר בכליאה בפועל.

גניבה בצבא

לקריאת גזר הדין המלא בעניין גניבת טלפון סלולארי על ידי חייל לחץ מטה

גניבת רכוש צבאי

דוגמה לתיק גניבת כרטיסי אשראי על ידי חיילת שטופל במשרדנו:

ח׳, חיילת המשרתת באזור המרכז, חשבה שלה זה לא יקרה, אותה לא יתפסו. לפני מספר היא גנבה את כרטיסי האשראי של חברתה לחדר וביצעה באמצעותם קניות באינטרנט בסכום כולל של אלפי שקלים. החיילת בעלת הכרטיס ראתה חיובים שלא ביצעה, דיווחה על כך למצ״ח ואלו עלו על עקבותיה של ח׳. בחקירתה היא נשברה והודתה כי ביצעה את הרכישות מתוך דחף נפשי בלתי נשלט ובכלל לא רצתה לפגוע בחיילת ולגנוב ממנה.
ח׳ הציעה לחוקרים להחזיר את כל הכסף לחיילת ולחברת האשראי. המעשים של ח׳ הובילו להגשת כתב אישום פלילי כנגדה לבית הדין הצבאי, אבל לאחר מו״מ בו הצגנו את הנסיבות הנפשיות שהובילו אותה לביצוע המעשים, הצלחנו להשיג בעבורה עסקת טיעון מצוינת במסגרתה ח׳ לא נשלחה לכלא אפילו לא ליום אחד(!!) והיא ביצעה עבודות רס״ר (עבודות צבאיות) כעונש על מעשיה. כמובן שח׳ פיצתה את החיילת על הנזק שנגרם ואפילו חברת האשראי שהבינה שלא הייתה פה הכוונה לפגוע אלא בעיות נפשיות - רפואיות שהובילו למעשים, ויתרה על הפיצויים שהוצעו לה.

323000036_866853537794308_18568448530849

גניבה של רכוש צבאי

הפיתוי הרב בגניבת רכוש צבאי מוביל חיילים, אנשי קבע ואזרחים עובדי צה״ל לגנוב רכוש מהצבא: גניבת דלק ושוברי תדלוק, גניבות מזון, גניבת ציוד צבאי ועוד. במטרה להילחם בעבירות אלו, קבע המחוקק מספר חוקים, אשר קובעים מה יהיה העונש בגין עבירות אלו.

הוצאת רכוש מרשות הצבא

חייל, או אזרח עובד צה״ל, אשר הוציא רכוש (גנב) אשר שייך לצבא (בין אם המדובר בדלק, מזון או כל רכוש אחר בעל שווי כספי), מבצע עבירה פלילית שקבועה בסעיף 84 לחוק השיפוט הצבאי, שהעונש המקסימאלי בגינה, נע בין שלוש שנות מאסר, לשבע שנות מאסר, במקרים חמורים:

הוצאת רכוש מרשות הצבא

77.  (א)  חייל שהוציא ביודעין ושלא כדין רכוש צבאי מרשות הצבא, דינו – (1)   מאסר שלוש שנים - אם ערך הרכוש אינו עולה על הסכום הקובע;

(2)   מאסר שבע שנים - אם ערך הרכוש עולה על הסכום הקובע.

דוגמה לתיק הוצאת רכוש מרשות הצבא שטופל על ידי משרדנו
גניבת תווי מזון, דלק ומצרכים על ידי חייל

חייל שיוצגו על ידי משרדנו נחשד שגנב מהצבא תווים באמצעותם רכש מזון, דלק ומצרכים בשווי עשרות אלפי שקלים. כתב האישום שהוגש לבית הדין הצבאי ייחס לו עבירה של הוצאת רכוש מרשות הצבא והתביעה הצבאית ביקשה לגזור עליו עונש מאסר בפועל למשך מספר חודשים ורישום פלילי מלא. לאחר משא ומתן ממושך, העלאת טיעוני הגנה שונים וניהול הליך משפטי, בית הדין הצבאי קיבל את עסקת הטיעון המקלה וגזר עליו 45 ימי עבודות צבאיות (עבודות שירות) ללא מאסר בפועל.

Mako_ ייצוג בתיק גניבה מהצבא

אי שמירתו של רכוש צבאי

אי שמירת רכוש צבאי

סעיף 80 לחוק השיפוט הצבאי, קובע מהי עבירת אי שמירתו של רכוש צבאי. עבירה זו, הינה עבירה אשר עוסקת בהיבטים הרשלניים, בה חייל שהיה אמון על שמירת רכוש צבאי, התרשל בתפקידו וכתוצאה מכך הרכוש אבד, נגנב או נהרס.

אי שמירתו של רכוש צבאי (תיקון מס' 19) תשמ"ז-1987

80.   חייל שלא נקט במועד הנכון בכל האמצעים הסבירים כדי לשמור מנזק, מקלקול או מאבדן כל רכוש צבאי שהגיע לרשותו או שהוא אחראי לו בדרך אחרת, בין אם ניזוק הרכוש, נתקלקל או אבד ובין אם לאו, דינו - מאסר שנה; היה הרכוש נשק, כלי טיס, כלי שיט או כלי תחבורה אחר, דינו - מאסר שלוש שנים..

גניבה בידי עובד ציבור

גניבה בידי עובד ציבור

סעיף 390 לחוק העונשין הפלילי, קובע מהי עבירת גניבה בידי עובד ציבור. גניבה בידי עובד ציבור היא עבירת רכוש חמורה, בה עובד ציבורי גנב מכספי הקופה הציבורית לטובתו האישי. חיילי חובה, אנשי קבע ואזרחים עובדי צה״ל, מוגדרים כעובדי ציבור, לכן במקרי גניבה של רכוש צבאי, ניתן יהיה להגיש כנגדם כתב אישום חמור של גניבה בידי עובד ציבור. יחד עם זאת, חשוב לציין, כי מדובר במקרים חמורים, בהם מדובר בגניבה של רכוש צבאי, ולא בגניבה מחייל אחר ליחידה, שגניבת הרכוש הצבאי התבצעה אגב תפקידם בצבא. לדוגמה: נגד מטבח אשר גונב אוכל צבאי בהיקפים גדולים, קצין תחזוקה שיגנוב דלק או חייל שלישות שיזין לעצמו הטבות כספיות במערכת הצבאי כתוצאה מתפקידו. 

גניבה בידי עובד הציבור [א/274] [תשכ"ד]

390. עובד הציבור הגונב דבר שהוא נכס המדינה או דבר שהגיע לידיו מכוח עבודתו, וערכו עולה על אלף שקלים חדשים, דינו - מאסר עשר שנים.

דוגמה לתיק גניבה בידי עובד ציבור שטופל על ידי משרדנו
גניבת דלק בהיקפים על ידי אזרח עובד צה״ל

Ynet| ייצוג בתיק גניבת דלק מהצבא

משרדנו ייצג בפני בית הדין הצבאי אזרח עובד צה״ל, טכנאי טנקי מרכבה ביחידה מסווגת של האגף הטכנולוגי בצה״ל, אשר נחשד והואשם בתחילה בעבירות של פגיעה בביטחון המדינה, גניבה בידי עובד ציבור, מרמה והפרת אמונים, עבירות סמים חמורות (גידול סמים ושימוש בסם), רשלנות תוך סיכון חיי אדם ושיבוש הליכי חקירה. במסגרת חקירה סמויה של מצ״ח ימל״ם (היחידה המרכזית לחקירות מיוחדות), צולם הנאשם כשהוא מוציא סולר צבאי רב מיחידתו. בחיפוש שנערך ע״י חוקרי מצ״ח בביתו ובמחסנו, הסמוך לגן ילדים, נתפסו מאות מיכלים מלאים בסולר צבאי וכן עציצים של קנאביס שגידל בביתו.

 

משרדנו ייצג את הנאשם בפני בית הדין הצבאי במסגרת בקשת התביעה הצבאית להארכת מעצרו, במסגרתם הורה בתחילה בית הדין לעצור את הנאשם בתנאי מעצר מלאים בכלא צבאי. לאחר מספר דיונים נעתר בית הדין הצבאי לבקשתנו והורה על הקלה בתנאי המעצר ושחרורו של הנאשם למעצר בית. הנאשם שהה בתנאי מעצר בית במשך 6 חודשים, במהלכם יוצג על ידי משרדנו בכלל ההליכים המשפטיים ובהם: דיוני מעצר, ניהול מו״מ מול הפרקליטות הצבאית, הליך גישור בפני בית הדין הצבאי, הליכי פיטורים למול רשויות הצבא וכיוצ״ב.

 

בתחילה הואשם כמי שפגעה בביטחון המדינה עקב הפגיעה במוכנות המבצעית של הטנקים, וכן בניצול את האמון שניתן בו, לאחר שגנב מאות מיכלי סולר והוציאם מרשות הצבא. לפיכך, התביעה הצבאית ביקשה לייחס לו עבירות שונות (פגיעה בביטחון המדינה, גניבה בידי עובד ציבור, רשלנות וכן עבירות סמים) וכן להטיל עליו עונש מאסר בן למעלה משנה, הטלת קנס גבוה וחילוט (החרמה) של כלי הרכב שלו, אשר באמצעותו בוצעה העבירה. שכן, כאמור, במהלך החיפוש נתפסו בתא המטען, מיכלים רבים של סולר, אותם גנב מהצבא.

 

לאחר הליך מו״מ מורכב והליך גישור בפני בית הדין הצבאי הגענו להסכמות עם התביעה לפיהן כתב האישום צומצם לעבירה אחת של גניבה בידי עובד ציבור כאשר כמות הגניבה שיוחסה לו צומצמה לכמות של עשרות בודדות של מיכלים שהסך הכולל הינו כ- 14,000 ש״ח במקום למעלה מ 100,000 ש״ח. שאר העבירות הנוגעות לסמים, לרשלנות, מרצה והפרת אמונים ולפגיעה בביטחון המדינה הוסרו מכתב האישום. לגבי העונש, התקיים טיעון פתוח במסגרת דיונים בפני בית הדין הצבאי המחוזי, כשכל צד טען את טיעוניו. התביעה הצבאית חזרה על בקשתה בפני בית הדין הצבאי לעונש מאסר בפועל בכלא לשנה, קנס משמעותי וחילוט כלי הרכב, ואילו משרדנו ביקש להקל עימו ולא להטיל עליו עונש מאסר בפועל, לצד קנס נמוך ושלא לחלט את רכבו.

לאחר שבית הדין הצבאי המחוזי הרשיע את הנאשם בכתב האישום המתוקן, ושמע את טענות הצדדים בדבר היקף העונש, החליט הרכב השופטים להטיל על הנאשם עונש של עבודות צבאיות (עבודות משרדיות) למשך 4 חודשים בלבד ללא כלא, קנס ופיצויים בגובה 14,000 ש״ח (גובה הגניבה בה הודה) ללא חילוט כלי הרכב.

 

נוכח העונש המקל מאוד שנגזר עליו, הפרקליטות הצבאית ערערה על גזר הדין בפני בית הדין הצבאי לערעורים. התביעה הצבאית ביקשה בשנית להחמיר את העונש שנגזר על הנאשם, כך שירצה שנה במאסר ממשי, החמרה של היקף הקנס שהוטל וכן, חילוט כלי הרכב שנתפס לטובת הצבא. משרדנו ייצג את הנאשם גם בהליך הערעור, וטענו כנגד טענות התביעה הצבאית. עו״ד לימור ברמלי ועו״ד אופיר ברמלי ביקשו מבית הדין הצבאי, שלא לשלוח את הנאשם למאסר בפועל וכן, לא לחלט את כלי הרכב שנתפס כאמור ע״י מצ״ח.

 

לאחר ששמע את טענות הצדדים, הרכב שופטי בית הדין הצבאי לערעורים, החליטו לקבל את טענות ההגנה, ולא לשלוח את הנאשם למאסר בפועל. נוכח היקף הדלק שנגנב וחומרת המעשים, הורו השופטים כי הנאשם ירצה 6 חודשי עבודות צבאיות (עבודות משרדיות) ללא כלא. בית הדין הצבאי דחה את ערעור התביעה הצבאית והורה להחזיר את כלי הרכב באמצעותו בוצעו העבירות לידי הנאשם וכן להשאיר את גובה הקנס כפי שהוא.

ביזה - גניבת רכוש אזרחי במהלך פעילות מבצעית

ביזה

סעיף 74 לחוק השיפוט הצבאי, מגדיר מהי עבירת ביזה כפי שניתן לראות מטה. נסביר כי ביזה היא עבירת רכוש חמורה ביותר, בה חייל, במהלך פעילות מבצעית (לדוגמה: מלחמה, מבצע צבאי, בידוק במחסום, מעצר מבוקשים, חיפוש בבתים וכו׳) לוקח רכוש שאינו שייך לו, ללא רשות מאזרחים או מהאויב (לדוגמה: כסף, תכשיטים או כל פריט אחר), לטובתו האישית ולא כחלק מצורך מבצעי.

הפרקליטות הצבאית ובתי הדין הצבאיים רואים בחומרה רבה מעשי ביזה של רכוש על ידי חיילים במהלך פעילות מבצעית, לאור הפגיעה הקשה בערכי צה״ל והתדמית הקשה שנוצרת לצבא כתוצאה מאירועים אלו. במקרים של ביזה על ידי חיילים, הפרקליטות הצבאית תגיש כתבי אישום חמורים לבתי הדין הצבאיים ואף תדרוש לעצור את החיילים הנאשמים בביזה עד לתום ההליכים המשפטיים בעניינם. 

ביזה

74.   חייל שבז ביזה, או שפרץ לבית או למקום אחר כדי לבוז ביזה, דינו - מאסר עשר שנים.

דוגמה לתיק ביזה שטופל על ידי צוות עורכי הדין ממשרדנו
ביזה של כספי פלשתינים - על ידי שוטרים צבאיים במהלך בידוק במחסום ״קלנדיה״

צילום מסך 2020-08-29 ב-18.55.27-min.jpg

שני שוטרים צבאיים, לוחמים בגדוד המעברים של משטרה צבאית, אשר שרתו כבודקים ביטחוניים של פלסטינאים במעברים בכניסה לשטחי ישראל, ניצלו את תפקידם ונטלו כספים מתיקם של נשים פלסטינאיות במהלך הבידוק הביטחוני שביצעו. מחקירתם עלה, כי הם בחרו בקפידה ומראש את הקורבנות, נשים פלשתיניות מבוגרות, כיוון שהאמינו שהן לא יתלוננו, גם אם יגלו את מעשה הגניבה. בכתב האישום המקורי הואשמו בעבירה חמורה של ביזה ממניע גזעני.

בנוסף, במהלך בידוק ביטחוני של תיירות, השניים דרשו מתיירות להרים את החולצה ולהוריד את המכנסיים, בטענה כי הן חשודות, זאת בניגוד לפקודות ברורות שרק אישה בודקת אישה ועל אף שלא הייתה הצדקה לכך. זאת, בכדי לספק צורך מיני. תחילה, הואשמו הנאשמים בעבירות חמורות של ביזה ועבירות מין כלפי התיירות בטענה שפעלו מתוך רצון לספק צורך מיני, תוך ניצול תפקידם כשוטרים צבאיים.

 

נוכח ההד התקשורתי הרב (בגין האירוע התפרסמו כתבות בכלי התקשורת השונים), הוגשה על ידי משרדנו בקשה דחופה לאיסור פרטי החשודים אשר התקבלה על ידי בית הדין הצבאי.

 

במסגרת התיק ייצג משרדנו את אחד מהשוטרים הצבאיים החשודים בהליך המעצר בפני בית הדין הצבאי, הליכי גישור בפני בית הדין הצבאי, ניהול מו״מ מול הפרקליטות הצבאית ובתיק העיקרי. בתחילה הוגש כאמור, כתב אישום חמור לבית הדין הצבאי המחוזי והפרקליטות הצבאית דרשה עונש מאסר ממושך של מספר שנים. לאחר הליך מו״מ מורכב, אשר כלל הליך גישור, תוקן כתב האישום וצומצם משמעותית, הופחתו עבירות, התבטל האישום לפיו המעשים בוצעו ממניע גזעני והחייל ריצה עונש מאסר בן 14 חודשים בלבד.

 

לאחר מתן גזר הדין, הלקוח יוצג על ידי משרדנו בפני הועדה לעיון בעונש, הליך ייחודי לצבא המקביל במהותו לועדת שליש בהליך הפלילי האזרחי.

צילום מסך 2020-08-29 ב-19.15.09.jpg
צילום מסך 2020-08-29 ב-20.09.52.jpg

עוד באתר עורך דין צבאי לימור ברמלי

לקוחות ממליצים

משפחת אוחיון, ירושלים

ממעמקים קראתי..... לימור ואופיר עשיתם את הבלתי יאמן למען בני החייל.. כל הסיכויים היו נגדנו אבל לא אתם שתרימו ידיים והליך בן חצי שנה שהצליח והתיק המסובך הזה נסגר בלי הרשעה.. נסגר!!!!!!! פרטי התיק שמורים אצלכם​. אשמח לייעץ להורים שנקלעו לסיטואציה דומה.

משפחת פליישקר, ראשל״צ

לימור ואופיר ברמלי היקרים בחרנו בכם בצורה אקראית, מהמפגש הראשון הייתה לנו תחושת בטן שהבחירה בכם נכונה. תודה על המסירות, אכפתיות, מקצועיות, תמיכה, אמון, סבלנות, זמינות. תודה על הליווי הקרוב בתקופה הכי קשה למשפחתנו. ייצגתם את בננו בצורה הטובה ביותר, התוצאה הייתה מעבר לציפיות שלנו, אין לנו ספק שעשינו בחירה מצויינת, עבודתכם ראויה לשבח ולהמלצה יישר כח.״

מיכל הרשקו, חיפה

"איך להתחיל.... מהסיוט שהילד מתקשר שנלקח לחקירה או בסיום השיחה המרגיעה עם לימור המלאכית של הלילה. כל הילדים עושים טעויות אבל צרכים אחת שתדע להוציא אותם הכי טוב שאפשר. תותחית אמיתית .... תודה מעומק ליבי"

בקרו בדף הפייסבוק שלנו

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

צריכים עזרה? אנחנו כאן בשבילכם!

Thanks! Message sent.

bottom of page